Шановні учні! У зв'язку з карантином начаємось в дистанційній формі.
Завдання в розділах блогу. Якщо виникають питання, пишіть в коментарях або на email.

2020-03-23

Google готує нову поліпшену версію GLASS

Google працює над новою версією носимого комп'ютера Google Glass, яку розробники обізвали Enterprise Edition. Виходячи з назви, гарнітура призначена не для простих користувачів, а для комерційних організацій. Повідомляється, що пристрій отримає збільшений дисплей, більш продуктивний процесор Intel Atom і поліпшену батарею.



Про це пише ресурс 9to5google. Новина з'явилася через кілька днів після подачі у Федеральну комісію зв'язку США (FCC) документів, в яких описується пристрій з підтримкою Wi-Fi і Bluetooth і кодовою назвою A4R-GG1. Анонімні джерела повідомили, що нова версія Glass орієнтована на комерційне використання.

Збільшений екран повинен розширити поле зору користувача і зменшити навантаження на зір. Нова натільна гарнітура також отримає батарею підвищеної ємності, хоча приріст буде не дуже великим, якщо порівнювати з попередньою версією, йдеться в повідомленні.

Попередня версія Google Glass піддалася критиці за свої обмежені можливості, слабку батарею і невиразний дизайн. Правозахисники також висловили стурбованість тим, що пристрій здатний розпізнавати обличчя людей, таємно записувати і транслювати приватні розмови. У січні виробник відкликав продукт з ринку.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.