Шановні учні! У зв'язку з карантином начаємось в дистанційній формі.
Завдання в розділах блогу. Якщо виникають питання, пишіть в коментарях або на email.

2020-03-23

Google, Facebook, Twitter та інші зобов'язані боротися з дезінформацією коронавірусу



Новий коронавірус - COVID-19 - поширився по всьому світу, і в багатьох регіонах все погіршується. Зважаючи на це, деякі з найбільших технологічних компаній, включаючи Google, Facebook, Twitter та інші, беруть на себе зобов'язання боротися з дезінформацією навколо спалаху коронавірусу.

У спільній заяві з Facebook, Google, LinkedIn, Microsoft, Reddit та Twitter великі технологічні компанії зобов'язуються "боротися з шахрайством та дезінформацією", що стосуються спалаху коронавірусу. Дезінформовані чутки поширюються в Інтернеті, особливо через сайти соціальних медіа, тому рекомендується бачити, що всі ці великі компанії працюють разом, щоб допомогти стримувати розповсюдження.

Google , Facebook та Microsoft опублікували повну заяву, яка сказала:
Ми тісно співпрацюємо над зусиллями щодо реагування на COVID-19. Ми допомагаємо мільйонам людей залишатися на зв’язку, а також спільно боремося з шахрайством та дезінформацією щодо вірусу, піднімаємо авторитетний вміст на наших платформах та ділимося критичними оновленнями в координації з державними установами охорони здоров’я по всьому світу. Ми запрошуємо компанії приєднатися до нас, коли ми працюємо, щоб наші громади були здоровими та безпечними.
Google надає ресурси для коронавірусної інформації через різні її платформи, включаючи YouTube, а також надає інструменти для тих, хто потребуєНайбільше, що дочірна компанія Google Verily працює з урядом США на тестовому веб-сайті, який наразі має обмежене покриття, але сподівається на розширення в усьому світі.
TwitterRedditLinkedIn та Facebook також опублікували свої зусилля під час спалаху COVID-19. Ви можете ознайомитись із нашим висвітленням щодо спалаху нижче та знайти офіційну інформацію та детальну інформацію про постраждалі райони від Всесвітньої організації охорони здоров'я .

Детальніше про коронавірус:

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.