Шановні учні! У зв'язку з карантином начаємось в дистанційній формі.
Завдання в розділах блогу. Якщо виникають питання, пишіть в коментарях або на email.

2020-03-23

Huawei Watch GT 2e виходить у світ, демонструючи більш орієнтований на спорт дизайн

Huawei готується до запуску смартфонів серії P40 за трохи більше семи днів, а також запустить оновлений та оновлений Watch GT 2e разом з флагманськими смартфонами.

Схоже, Huawei Watch GT 2e стане оновленням популярного смарт-годинника GT 2, який був запущений разом із Mate 30 Pro наприкінці минулого року. Як автономний смарт-годинник, Watch GT 2 був одним із найкращих 2019 року, завдяки винятковому тривалості роботи акумулятора та деяким додатковим новим функціям, включаючи підтримку дзвінків та аудіо Bluetooth.

Прес-рендери з майбутнього Watch GT 2e, люб’язно наданого Roland Quandt та WinFuture.de, лише щоб Huawei продемонстрував кілька прикольних ілюстрацій майбутніх smartwatch на власних соціальних каналах .

З самого початку зрозуміло, що Watch GT 2e - модель, орієнтована на спорт, із силіконовим ремінцем та деякими оновленими кольорами. Він поставляється з тим же 1,39-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 454 х 454 пікселів. 46-мм коронка також має більш офортну рамку, ніж у попередніх моделей, хоча не ясно, чи буде вона мати ободок що обертається.

Внутрішні пристрої залишаться такими ж, як і у попередньої моделі, при цьому тривалість роботи акумулятора все ще залишається вражаючим 14 днів завдяки акумуляторній батареї 455mAh всередині. Як оновлення, Huawei Watch GT 2e буде включати 16 Мб оперативної пам’яті та 4 Гб внутрішнього флеш-пам’яті.

Очікуємо, що оновлений смарт-годинник з'явиться на сцені поряд із серією P40 26 березня. Ми очікуємо, що ціна буде приблизно від 200 доларів, що відповідає стартовій ціні попередньої моделі, представленої в Мюнхені наприкінці минулого року.
Детальніше про Huawei:
Huawei, отримавши 90-денну ліцензію США, відштовхує повну заборону назад
Звіт: нещодавно придбаний фітбіт Google становив 6% ринку, що носився в 2019 році
Звіт: Huawei очікує 20% падіння продажів смартфонів Android цього року

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.